Slik fyller du ut skademeldingen på nett

Har du vært utsatt for en trafikkulykke med to involverte parter? Da er du nødt til å fylle ut et skademeldingsskjema.

Nå trenger du ikke lenger å fylle ut skademeldingsskjemaet på papir og så sende den til ditt forsikringsselskap. Du kan nå fylle ut hele skjemaet på nett. Vi ordner resten!

Hvordan fungerer digital skademelding?

Digital skademeldingsskjema fungerer helt likt som skademeldingsskjema på papir. Den digitale skademeldingen blir automatisk sendt til ditt forsikringsselskap, så du trenger ikke å tenke på å sende inn skademeldingen selv.

Når skademeldngen er fylt ut, må begge førerene signere. Når dere har signert, får begge en kvittering på SMS, og skademeldingen sendes automatisk til deres forsikringsselskap. Forsikringsselskapet behandler saken, og du får varsel som normalt når saken er avgjort.

Hvorfor velge digital skademelding?

Digital skademelding forenkler utfyllingen av skademeldingsskjema. Det forenkler også saksbehandlingen for forsikringsselskapet, så behandlingen går raskere. Derfor bør du velge å fylle ut skademeldingsskjemaet digitalt.

Det er gratis

Det koster ingenting å fylle ut digital skademelding på skademelding.no.

Kortere saksbehandlingstid

Når du fyller ut skademeldingen digitalt, forenkler du saksbehandlingen for ditt forsikringsselskap. Du slipper også å sende skademeldingen i posten, så skademeldingen blir levert umiddelbart. Dette gjør at behandlingen av skademeldingen går raskere, så du kan legge ulykken bak deg.

Trygg lagring

I tillegg til å bli sendt til ditt forsikringsselskap, lagres også skademeldignen trygt hos oss. Du kan derfor når som helst se skademeldingen din, og trenger derfor ikke lenger å lagre en kopi fysisk.

©2019 INTELLIGENT WEB DESIGN AS - Org.nr. 821 190 932 - kontakt@skademelding.no