Koster det penger å bruke Skademelding.no?

Nei, det koster ingenting å bruke Skademelding.no.

Hvem kan bruke Skademelding.no?

Dere kan bruke Skademelding.no på alle uhell, der begge kjøretøyene er registrert i Norge. Dere kan IKKE bruke Skademelding.no dersom det er personskader som følge av uhellet. Personskader skal meldes til Politiet.

Må begge førerene være til stede når jeg fyller ut

Ja, i likhet med skademelding på papir, må begge førerene være til stede for å fylle ut skademelding på nett. Det der mulig å fylle ut på avstand, dersom dere begge er enige om det, og dere kommuniserer underveis.

Hva er supplerende opplysninger?

Supplerende opplysninger er tilleggsinformasjon til skademeldingen. Supplerende opplysninger er unikt til din skademelding, derfor behøver IKKE begge førerene å fylle ut denne i felleskap. Skademeldingen blir IKKE sendt til ditt forsikringsselskap før supplerende opplysninger er signert.

Hvor finner jeg skademeldingen?

Du finner link til skademeldingen i SMSen og eposten vi har sendt deg. Her kan du se skademeldingen, du har også mulighet til å laste ned skademeldingen som PDF.

Forsikringsselskapet har ikke motatt skademeldingen!

Skademeldingen blir send fra oss umiddelbart etter at du har signert supplerende opplysninger. Likevel kan det gå noen dager til skademeldingen blir registrert hos ditt forsikringsselskap.

Det står Venter på den andre førere og vi kommer ikke videre.

Dersom begge førerne får opp Venter på den andre førere og dere ikke kommer videre, er det sannsynlighvis fordi dere har fylt ut feil registreringsnummer. Skjekk at DU har fylt ut DITT registreringsnummer i DITT felt, og den andre førerens registreringsnummer i det andre feltet.

Jeg oppga feil forsikringsselskap.

Dersom du oppga feil forsikringsselskap, kan du laste ned skademeldingen som PDF. PDFen kan du selv sende til ditt forsikringsselskap. Du kan også ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Har du andre spørsmål om digital skademelding? Kontakt oss på epost til kontakt@skademelding.no

©2019 INTELLIGENT WEB DESIGN AS - Org.nr. 821 190 932 - kontakt@skademelding.no